A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem OK
Termékek Menü

gatePRO TERRIER 200 kétszárnyú kapunyitó szett

Katt rá a felnagyításhoz
WiFi + Extra gyors sebesség! Komplett, beépítésre kész szett, kedvező áron, 2 db távkapcsolóval,1 db biztonsági forgatható infrasorompó párral, ajándék WiFi+Bluetooth modullal! Max.: 12,5cm mélyen ülő kapukhoz, 2,5m széles és 200kg-os kapuszárnyakhoz, könnyen mozgó kapuszárnyakhoz.
Cikkszám: gpterrier200set
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2023. június 06.
Ár:
132.990 Ft (104.717 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

gatePRO TERRIER 200 beépítésre kész kétszárnyú kapunyitó szett, 2 év garanciával.  2db gatePRO STARK véletlen gombnyomás ellen védett távirányítóval valamint 1 pár biztonsági gatePRO 180 forgatható infrasorompóval, +ajándék WiFi+Bluetooth modullal. Felszerelhető kifelé és befelé nyíló kapukhoz is. Egyszerűen, könnyen telepíthető automatika!

A motor sebessége beállítható -akár külön nyitó és külön záróirányban is- kifejezetten gyors motor. Olyan helyekre szerelhető fel, ahol a kapu kézzel könnyen, egyenletesen mozog a teljes útján, szárny fedettség (burkolás) maximum 40% (alacsony szélterhelés: A megadott érték egy elvi érték. Amennyiben nagyobb a szárnyak fedettsége, természetesen akkor is tudja mozgatni a motor a kapuszárnyat, de nagyobb szélben/széllökés esetén -a nyomaték/akadályérzékelős motorok működése miatt- előfordulhat, hogy a pillanatnyi szélterhelést akadálynak érzékeli a motor és visszanyit a zárási folyamat közben, ettől függetlenül természetesen működik.), a kapuszárny maximum 2,5m széles szárnyankét, a kapumélység pedig maximum 12.5 cm.

TERRIER kapunyitó maximum kapumélység

Maximum 200 kg súlyú kapuszárnyakhoz használható (egyenletes erővel, könnyen mozgó szárnyak). A kapunak záróirányban ütközőre van szüksége. Kifejezetten ajánljuk a nagyáruházakban kapható kész kapuszerkezetek automatizálásához, lakossági kapuk automatizálására.

TERRIER kapunyitó STARK távirányítókkal

gatePRO TERRIER 200 szett tartalma:

 • 2 db gatePRO STARK 4 nyomógombos távkapcsoló (ugrókódos, másolás és véletlen gombnyomás védett, 433,92 MHz) 
 • 1 pár gatePRO 180 biztonsági forgatható infrasorompó (forgatható elektronikás = egyszerűbb telepítés)
 • 1 db gatePRO CB19 vezérlés (beépített vevőegységgel)
 • 2 db gatePRO TERRIER 200 (24V DC) komplett kapunyitó motor, felszereléshez szükséges konzolokkal (csavarozható vagy hegeszthető), beépített áramszüneti kioldási lehetőséggel.
 • Ajándék WiFi+Bluetooth modullal (iOS/ANDROID angol nyelvű alkalmazással: nyitás/zárás/kiskapu funkció, állapot visszajelzés, beállítások egyszerű elérése, további részletek lejjebb a leírásban)
 • Áramszüneti kioldó
 • Magyar nyelvű telepítési leírás (plusz E-Assistance: online telepítési segítség)

gatePRO 180 forgatható infrasorompóval

A CB19 vezérlés fontosabb funkciói:
 

 • Beépített 433,92 MHz rádióvevő
 • 433,92 MHz jelerősítő antennaként is funkcionáló WiFi modullal
 • 3-300mp között állítható automata bezárási lehetőség
 • Személybejáró (kiskapu) funkció 
 • 200db távirányító feltanítható egy rendszerre maximum
 • Külön infrasorompó bemenet nyitó és záró irányban (2 fotocella bemenet)
 • Lassítási funkció zárásnál és nyitásnál
 • Egyszerű beállítási felület (Kijelzővel)
 • Akadályérzékeléssel (nagyobb akadály)
 • Beállítható a nyitási és külön a zárási motorsebesség is
 • Beállítható a nyitási és külön a zárási motorerő is
 • Beállítható a lassítás hossza
 • Beállítható nyitási/zárási szárnykésleltetés
 • Elektromos zárat tud kezelni (24V DC)
 • Vezérléshez 230V hálózati feszültség szükséges (nem szükséges külön transzformátor, a vezérlésben van integrálva a motorok működtetéséhez)

TERRIER 200 motor méretei:

gatePRO TERRIER 200 motor méretei

WiFi alkalmazás (iOS/Android):

Segítségével iOS/Android telefonunkkal működtethetjük a kapunkat. (Hazaérkezett de nincs internet? Nem probléma! Nyissa a kaput okostelefonnal, Bluetooth segítségével!) A nyitás/zárás/kiskapu funkción túl számos lehetőséget kínál az alkalmazás:

Állapot visszajelzés: helyes bekötés és telepítés után az alkalmazás ad egy tájékoztató képet arról, hogy milyen állapotban van a kapu jelenleg (nyitott/zárt/mozgásban/megállítva)

gatePRO Terrier 200 alkalmazásban a kapu állapot lekérdezése

Megoszthatja a kapu működtetését más felhasználókkal is. Továbbá lehetőség van arra is, ha szükséges, hogy: a megosztott felhasználóknál beállítsa pl: bármikor működtetheti a kaput (alapbeállítás), adott napszakban működtetheti csak a kaput (pl.: 8.00-17.00 között) vagy csak bizonyos dátumok között működtetheti. Arról, hogy a kapu működésben van (pl.: nyílik, záródik, kinyílt, bezáródott, akadályt érzékelt), értesítést tudunk kapni a telefonunkra, illetve arról is, hogy melyik alkalmazás felhasználó működteti éppen. (Alapesetben 10 felhasználóval tudja megosztani a kaput, de lehetőség van alkalmazáson belüli vásárlással akár 100 felhasználóra bővíteni). Természetesen a távirányítóval történő működtetésről is kapunk értesítést. 
 

Naplózás: a kapu működtetési tevékenységét alapesetben 1 hétre visszamenőleg naplózza az alkalmazás, ezt -alkalmazáson belüli vásárlással- akár 3 hónapra is bővítheti, ha szükséges.

IFTT kompatibilis (ez egy haladó funkció, az IFTT alkalmazással kombinálva be lehet állítani pl.: hogy adott időpontban kinyisson/bezárjon a kapunk.)

Extra beállítások: a beállítások nagyrésze elérhető a telefonos alkalmazásból is. Például a kapu sebessége, lassítás sebessége és kezdete, szárnykésleltetés, akadályérzékelés. Mindezek mellett a távirányító feltanítást is el tudja végezni az alkalmazásból, azaz nem kell később a vezérlésben semmihez hozzányúlnia, az alkalmazás segítségével be tudja állítani az új távirányítót a kapunyitó közelében! Ez igazán a későbbiekben lesz nagyon fontos, amikor új távirányítót vásárol majd és villámgyorsan hozzá tudja adni a rendszerhez.

Bluetooth modul: Ha nincs megfelelő internet aktuálisan a kapu közelében és nem vitt magával távirányítót, de Önnél van okostelefonja az alkalmazással, akkor is ki tudja nyitni a kaput a Bluetooth kapcsolat segítségével! Az alkalmazásban már nem csak WiFi-n keresztül tudja nyitni a kaput, de Bluetooth segítségével is.

Útmutató, leírás:

gatePRO TERRIER 200 kétszárnyú kapunyitó szett leírás

Kiegészítő / Kapcsolódó termékek