A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem OK
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Ha ragaszkodunk a számokhoz: 1990 óta vagyunk jelen a kaputechnikai piacon. A legtöbb gyártónak és forgalmazónak kiemelkedő partnerei vagyunk Magyarországon. Több mint 15.000 kapunyitó rendszerhez fűződik a nevünk, telefonszámaink pedig a kezdetek óta változatlanok.

Ami szerintünk fontosabb: több mint 10 éve foglalkozunk külön üzletágban "vegyes" kapunyitók szervizelésével, javításával. (KapuDoki.hu) Ezen idő alatt rengeteg gyártó rengeteg termékével találkoztunk, így webáruházunk kínálata tükrözi tapasztalatainkat is.

 

Ezt összefoglalva -kollégánk szájából- így hangzik tanácsunk:

Ha kapunyitó szettet keres, akkor elsősorban Proteco és Sommer termékek között keressen bátran.

Távirányító  pótlásra pedig -néhány kivétellel- csak az eredetit javasoljuk!

Miért?

  • Valószínűleg Proteco termékek ből van felszerelve a legtöbb kapumozgató az országban. Sajnos a marketingjük nem a legerősebb, de gyártásban verhetetlenek! Minden apró csavar külön és raktárról beszerezhető hozzá (közel 20 éve...) Egészen biztosan találkozott már ilyen rendszerrel. A kapunyitó gyártás fellegvára Olaszország, egyértelműen.
  • Szintén ódákat lehet zengeni a Sommer termékek precizitásáról . Megbízható, szintén tökéletes alkatrész ellátottsággal, természetesen a Proteconál magasabb árfekvésben. Német termék, más szintén német versenytársaival szemben külön-külön is vannak alkatrészei, nem szükséges megvenni egy fél motort 3 db csavar miatt (ez később fontos lesz!)
  • Miért maradjunk a gyári távirányítóknál? Egyrészt így garantált a működés és a hatótávolság. Másrészt ha szépen-lassan átállunk az ilyen-olyan távolkeleti csodákra, akkor lehet, hogy spórolunk pár száz forintot, de 2-3 év múlva már nem tudjuk milyen volt az eredeti rendszer illetve nem lehet majd tovább klónozni a távirányítókat ha megszűnik a gyártása. Ez komoly csapda lehet.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu