A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem
Termékek Menü

Kapunyitó szettek

Komplett, beépítésre kész szettek, kedvező áron, akár WiFi és Bluetooth nyitással, országos gyors szállítással raktárunkról!

 

Úszó és tolókapu nyitó szettek

Kapunyitó szettek tolókapukhoz és úszókapukhoz egyaránt. Fogasléces mozgatás, masszív, évtizedek óta forgalmazott típusok.

 

Kétszárnyú kapunyitó szettek

Ha kétszárnyú kapunyitó szett, akkor érdemes a Proteco és gatePRO termékcsaládból választani. Bevált, kipróbált típusok, jól ismert kapunyitó szettek.

 

Egyszárnyú kapunyitó szettek

Egyszárnyas kapuk jellemzően nagyobb igénybevételnek vannak kitéve kialakításuk miatt, ezért fontos az erős, masszív motor használata. Az esetek döntő többségében a Proteco és WING motorokat ajánljuk.

Kapunyitó szettek akár WiFi és Bluetooth okostelefonos appal nyitva

Utcai kapu automatizálására alkalmas kapunyitók széles választéka! Proteco, WING és gatePRO termékek folyamatosan kiemelten kedvező áron. Egyszárnyú, kétszárnyú és tolókapu kapuautomatikák, kapunyitók közül egyaránt tud választani ezen az oldalon. A szetteket minden esetben raktáron tartjuk!

Már a legújabb WiFi és Bluetooth nyitási módokkal is talál kapunyitókat kínálatunkban. Az áruházban található szetteinket olyan kollégáink segítségével állítottuk össze, akik több mint 15 év tapasztalattal rendelkeznek a kapunyitók telepítésében és szervizelésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy kapunyitó rendszereink mindegyikéhez tökéletes alkatrészellátást biztosítunk azonnal, raktárról. Erről Ön is meggyőződhet, az Alkatrész kategórián belül megtekintheti minden típus elérhető alkatrészeit.