A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem
Termékek Menü

Garancia, visszavétel

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megvásárolni, Ön az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti.

Elállási szándékát kérem jelezze nekünk ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy írásban. (Elállási formanyomtatványunk) Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 14 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik. Az árut mint normál csomag küldjék vissza. A webáruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre .

 

Esetleges visszaküldésnél arra kérjük Önt, lehetőségei szerint próbálja meg: az eredeti csomagolásnak megfelelőre visszaállítani a terméket, valamint kérjük a vásárlást igazoló dokumentumot (számla másolat, rendelés visszaigazolás) példányát is mellékelje. Kérjük az árut utánvét (porto) mentesen adja fel részünkre, a pénzvisszafizetés utalással vagy készpénzben történik. Az utaláshoz kérem a visszaküldésnél mellékeljen részünkre egy számlaszámot is . Amennyiben a terméken látható fizikai sérülés van (törés, beázás, égés vagy olvadás) vagy egyéb nem szervizünk által végzett külső módosítás, úgy a garancia érvényét veszti.


Webáruházunk minden termékére a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. 

kapuaruhaz-garancia-logo.gif

Webáruházunk bizonyos kapunyitó szettekre a törvényileg előírt garancia időtartamnál magasabb időtartamot ad. Ezt a termék adatlapján tudja megtekinteni szavatosság/garancia címszavakkal. (Általában minimum 3 év az időtartama, ettől függetlenül kérem mindig ellenőrizze a termék adatlapján is.) 

Garancia érvényesítése már felszerelt kapunyitók esetében: Természetesen a már felszerelt, üzembe helyezett kapunyitókra is ugyanúgy vállalunk garanciát. Mielőtt bármit tesz, kérem keressen fel minket a megadott telefonszámaink egyikén, a hibák döntő többsége azonnal orvosolható, könnyen. Ha kollégánk nem tud segíteni a megoldásban akkor azt kérjük, ha teheti küldjön egy képet a felszerelt szettről a megadott ügyfélszolgálati email címre, amely tartalmazza telefonszámát és a számla sorszámát. Ilyen esetben jellemzően kiemelkedően gyorsan - 1 munkanap alatt megoldjuk a termék cseréjét, egyes esetekben javítását. Termékeinket minden esetben a szállítást megelőzően is teszteljük, egyedülálló módon jelenleg a piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink minősége mellett nagy hangsúlyt fordítunk az esetleges garanciális problémák kezelésére, tavalyi felmérésünk alapján vásárlóink 100%ban elégedett voltak szolgáltatásainkkal.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu