A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem OK
Termékek Menü

Garancia, visszavétel

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megvásárolni, Ön az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti.

Elállási szándékát kérem jelezze nekünk ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy írásban. ( Elállási formanyomtatványunk ) Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 14 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik. Az árut mint normál csomag küldjék vissza. A webáruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre .

 

Esetleges visszaküldésnél arra kérjük Önt, lehetőségei szerint próbálja meg: az eredeti csomagolásnak megfelelőre visszaállítani a terméket, valamint kérjük a számla eredeti példányát is mellékelje. Kérjük az árut utánvét (porto) mentesen adja fel részünkre, a pénzvisszafizetés utalással történik. Az utaláshoz kérem a visszaküldésnél mellékeljen részünkre egy számlaszámot is . Amennyiben a terméken látható fizikai sérülés van (törés, beázás, égés vagy olvadás) vagy egyéb nem szervizünk által végzett külső módosítás, úgy a garancia érvényét veszti.


Webáruházunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

kapuaruhaz-garancia-logo.gif

Webáruházunk általánosságban a komplett kapunyitó szettekre a törvényileg előírt garancia időtartamnál minden esetben jóval magasabb időtartamot ad. Ezt a termék adatlapján tudja megtekinteni szavatosság/garancia címszavakkal. (Általában minimum 3 év az időtartama, ettől függetlenül kérem mindig ellenőrizze a termék adatlapján is.) 

Garancia érvényesítése már felszerelt kapunyitók esetében: Természetesen a már felszerelt, üzembe helyezett kapunyitókra is ugyanúgy vállalunk garanciát. Mielőtt bármit tesz, kérem keressen fel minket a megadott telefonszámaink egyikén, a hibák döntő többsége azonnal orvosolható, könnyen. Ha kollégánk nem tud segíteni a megoldásban akkor azt kérjük, ha teheti küldjön egy képet a felszerelt szettről a megadott ügyfélszolgálati email címre, amely tartalmazza telefonszámát és a számla sorszámát. Ilyen esetben jellemzően kiemelkedően gyorsan - 1 munkanap alatt megoldjuk a termék cseréjét, egyes esetekben javítását. Termékeinket minden esetben a szállítást megelőzően is teszteljük, egyedülálló módon jelenleg a piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink minősége mellett nagy hangsúlyt fordítunk az esetleges garanciális problémák kezelésére, tavalyi felmérésünk alapján vásárlóink 100%ban elégedett voltak szolgáltatásainkkal.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu