A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem OK
Termékek Menü

gatePRO BOXER 500 toló és úszókapu szett

Katt rá a felnagyításhoz
WiFi + Extra gyors sebesség! Max. kapuszélesség: 6m, Max. kapusúly: 500 kg, beépített ajándék WiFi+Bluetooth modullal. Nagyon gyors motor, maximum sebessége: 27cm/s
Cikkszám: gpboxer500set
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2023. október 06.
Ár:
114.990 Ft (90.543 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

gatePRO BOXER 500 beépítésre kész kapunyitó szett, 2 év garanciával.  2db véletlen gombnyomás ellen védett távirányítóval valamint 1 pár biztonsági infrasorompóval, +ajándék WiFi+Bluetooth modullal. Kifejezetten úszókapuk automatizálásához ajánlott szett.(Felszerelhető hagyományos görgőkön guruló kapura is, ebben az esetben a motor sebességét a kapu adottságainak megfelelően válassza ki.) A motor sebessége beállítható, gyors motor (maximum sebesség: 27cm/s), maximum 6 méter széles kapukhoz.

gatePRO STARK távirányítókkal

gatePRO BOXER 500 szett tartalma:

 • 2 db 4 nyomógombos távkapcsoló ( ugrókódos, másolás és véletlen gombnyomás védett, 433,92 MHz) 
 • 1 pár biztonsági forgatható infrasorompó
 • 1 db P500BU vezérlés (beépített vevőegységgel)
 • 1 db BOXER 500 (24V DC) komplett kapunyitó motor, felszereléshez szükséges konzolokkal
 • 4 m acélbetétes fogasléc (hangtompító, kopásálló műanyag bevonattal)
 • Áramszüneti kulcsos kioldó
 • Ajándék WiFi+Bluetooth modullal (iOS/ANDROID magyar nyelvű alkalmazással: nyitás/zárás/kiskapu funkció, állapot visszajelzés, beállítások egyszerű elérése)
 • Magyar nyelvű telepítési leírás

gatePRO 180 infrasorompó a szettben

A P500BU vezérlés fontosabb funkciói:

 • Beépített 433,92 MHz rádióvevő
 • 433,92 MHz jelerősítő antennaként is funkcionáló WiFi+Bluetooth modullal
 • 0-180mp között állítható automata bezárási lehetőség
 • Személybejáró funkció 
 • 200db távirányító feltanítható egy rendszerre maximum
 • Külön infrasorompó bemenet nyitó és záró irányban ( 2 fotocella bemenet )
 • Lassítási funkció zárásnál és nyitásnál
 • Egyszerű beállítási felület (Kijelzővel)
 • Akadályérzékeléssel (nagyobb akadály)
 • Beállítható motorsebesség
 • Beállítható a lassítás hossza és sebessége

WiFi alkalmazás (iOS/Android):

Segítségével iOS/Android telefonunkkal működtethetjük a kapunkat. (Hazaérkezett de nincs internet? Nem probléma! Nyissa a kaput okostelefonnal, Bluetooth segítségével!) A nyitás/zárás/kiskapu funkción túl számos lehetőséget kínál az alkalmazás:

Állapot visszajelzés: helyes bekötés és telepítés után az alkalmazás ad egy tájékoztató képet arról, hogy milyen állapotban van a kapu jelenleg (nyitott/zárt/mozgásban/megállítva)

gatePRO BOXER nyitási állapotok

Megoszthatja a kapu működtetését más felhasználókkal is. Továbbá lehetőség van arra is, ha szükséges, hogy: a megosztott felhasználóknál beállítsa pl: bármikor működtetheti a kaput (alapbeállítás), adott napszakban működtetheti csak a kaput (pl.: 8.00-17.00 között) vagy csak bizonyos dátumok között működtetheti. Arról, hogy a kapu működésben van (pl.: nyílik, záródik, kinyílt, bezáródott, akadályt érzékelt), értesítést tudunk kapni a telefonunkra, illetve arról is, hogy melyik alkalmazás felhasználó működteti éppen. (Alapesetben 10 felhasználóval tudja megosztani a kaput, de lehetőség van alkalmazáson belüli vásárlással akár 100 felhasználóra bővíteni). Természetesen a távirányítóval történő működtetésről is kapunk értesítést. 

Naplózás: a kapu működtetési tevékenységét alapesetben 1 hétre visszamenőleg naplózza az alkalmazás, ezt -alkalmazáson belüli vásárlással- akár 3 hónapra is bővítheti, ha szükséges.

IFTT kompatibilis (ez egy haladó funkció, az IFTT alkalmazással kombinálva be lehet állítani pl.: hogy adott időpontban kinyisson/bezárjon a kapunk.)

Extra beállítások: a beállítások nagyrésze elérhető a telefonos alkalmazásból is. Például a kapu sebessége, lassítás sebessége és kezdete, szárnykésleltetés, akadályérzékelés. Mindezek mellett a távirányító feltanítást is el tudja végezni az alkalmazásból, azaz nem kell később a vezérlésben semmihez hozzányúlnia, az alkalmazás segítségével be tudja állítani az új távirányítót a kapunyitó közelében! Ez igazán a későbbiekben lesz nagyon fontos, amikor új távirányítót vásárol majd és villámgyorsan hozzá tudja adni a rendszerhez.

Bluetooth modul: Ha nincs megfelelő internet aktuálisan a kapu közelében és nem vitt magával távirányítót, de Önnél van okostelefonja az alkalmazással, akkor is ki tudja nyitni a kaput a Bluetooth kapcsolat segítségével! Az alkalmazásban már nem csak WiFi-n keresztül tudja nyitni a kaput, de Bluetooth segítségével is.

Élőképet szeretne a kapuról? A kompatibilis kamerák segítségével az alkalmazásban összekapcsolhatja a kamera képét a kapunyitóval! Ennek segítségével az alkalmazásból élő képet is láthat a WiFi-s kamerák segítségével!

gatePRO BOXER élőkép kamera segítségével

BOXER motor méretei:

gatePRO BOXER 500 kapunyitó méretei

Útmutató, leírás:

gatePRO BOXER500 úszókapu nyitó szett leírás

Kiegészítő / Kapcsolódó termékek