A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem
Termékek Menü

BLOCK230 akadályérzékelő kiegészítő panel

Katt rá a felnagyításhoz
Extrém védelem - Kiegészítő biztonsági akadályérzékelő panel, csak Proteco szetteinkhez illetve ROLL/TWIST/ROLLER/TWISTER 230V vezérlésekhez
Cikkszám: block230p
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2024. május 22.
Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

Ha fontos Önnek az elérhető maximális védelem a kapu mozgatása közben, erre szüksége lehet! Egyedülállóan precíz, finomhangolható megoldás. Vezérlésekbe (forrasztással) helyezhető kiegészítő panel.

Ezzel az eszközzel plusz biztonsági funkcióval ruházza fel az általunk forgalmazott ROLL/TWIST/ROLLER/TWISTER 230V vezérléseket (2016.07 hó után vásárolt kapunyitókhoz, amiken van BLOCK panel hely - ez 5 forrasztási pont motoronként, BLOCK felirattal). Az eszköz beszerelése után a kapunyitó esetleges ütközéseknél megáll és visszanyit, így a fotocella, infrasorompó pár mellet kiegészítő védelem. Motoronként 1db szükséges! (Így pl. kétszárnyú kapuknál 2db)

Nyomatékhatárolás működése tolókapuknál (1panel):

Nyomatékhatárolás működése szárnyaskapuknál (2 panel):

A videón szereplő akadályérzékelés mértéke eltérő a különböző motoroknál, a motor hossza, teljesítménye illetve a kapu szerkezetének és méretének függvényében.