A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem OK
Termékek Menü

WING KIT 400E FULL egyszárnyú kapunyitó szett

Katt rá a felnagyításhoz
KIEMELT! EXTRA felszereltség! Komplett, beépítésre kész szett, kiemelten kedvező áron, 2 db távkapcsolóval! Max.: 2,75m széles kapukhoz.
Cikkszám: wingkits400esz
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2023. június 06.
Felszerelés oldalról nézve a nyitásirány:
Ár:
87.990 Ft (69.283 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

WING KIT 400E szett, komplett, beépítésre kész egyszárnyú kapunyitó automatika. ( 'E' szett, azaz egyszárnyú kapunyitó már az ugrókódos fémházas távirányítókkal, megerősített motorokkal ) Kifelé és befelé nyíló kapukhoz egyaránt alkalmazható!

A WING KIT 400E szett tartalma:

 • 2 db távkapcsoló (4 gombos, ugrókódos, másolásvédett, 433MHz)
 • 1 pár infrasorompó
 • vezérlés (+vevő rendszer)
 • 1 db WING400 230V kapunyitó motor
 • Felszereléshez szükséges rögzítő egységgel
 • Kulcsos kioldóval, amivel áramszünet esetén nyithatjuk és zárhatjuk a kaput kézzel.
 • Magyar nyelvű telepítési leírás és szervizes kollégáink saját telepítési kalauza (15 év rutinja és a gyári leírás kiegészítése)

Távirányítós kapu nyitás

A WING KIT 400E vezérlés tulajdonságai (fontosabbak):

 • Beépített rádióvevő
 • Beépített 433MHz antenna
 • 10-120mp között állítható automata zárás
 • Maximum 60 távkapcsolóhoz
 • Maximum 2 pár infrasorompót tud kezelni egyszerre
 • Lassítás (lágy indítás, lassított stop funkció)
 • Beállítható motor nyomóerő - motoronként szabályozható (fontos szerepe akadályba ütközésnél van)
Master Slip Proteco távkapcsoló

400mm löket, max 2,75m-es kapuszárnyhoz. Ajánlott családi házakhoz, ahol óránként maximum 5-15 nyitás jellemző , kiskapu funkció (személybejáró lehetőség), közepes súlyú (200-300kg) kapuszárnyakhoz. Ennek a kapunak a felszereléséhez csak záróirányban (tehát amikor bezáródott a kapu) van szükség ütközőre! Egyedülállóan magas 3év garancia idő.

WING kétszárnyú szett kapumélység

Olyan helyekre szerelhető fel, ahol a kapu mélysége max. 20cm.

   WING kapunyitók előnyei

 

   Wing motor méretei

Nyitásirány:

balos-vagy-jobbos.jpg

A nyitásirányt a megrendelés végén a megjegyzés rovatba tudja beírni!

Gyakori kérdések és válaszok a szettel kapcsolatban:

A szetthez maximum 66 db távirányító illeszthető (azaz maximum 66 darab távirányítót tudnak használni. A szettben lévő távirányító mellé természetesen vásárolhat további távirányítót is, ez a típus van benne: Master Slip - Proteco távirányító

Van már meglévő garázsnyitója vagy más kapumozgató rendszere? Nyissa mindet a biztonsági Master Slip - Proteco távirányítóinkról. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a szetthez kapott távirányítóival is nyithatja meglévő rendszerét: SlaveBOX illesztő egység

A szett egy beépítésre kész, komplett szett, azaz működtetéséhez más kiegészítőre nincs szükség. A leggyakrabban ajánlott kiegészítő a villogó lámpa. Ez egyrészt egy biztonsági elem - a kapu működtetésekor figyelmeztető villogás-, másrészt Önnek is kényelmet jelent, mert sötétben láthatja, hogy a kapu működik-e. Az opcionális -azaz működtetéshez nem feltétlen szükséges- kényelmi kiegészítőket itt találja: Kiegészítők

Ha kiemelten fontos Önnek az extrém biztonság, érdemes megfontolni a BLOCK230 kiegészitő panel használatát. Ez a beállitható erőhatároláson (akadály) és a biztonsági infrasorompón túl egy nagyérzékenységű kiegészitő lehetőség, mely egyedülálló védelmet biztosít.

90 foknál nagyobb szögben szeretném nyitni a kapuszárnyat. Van erre lehetőség? Természetesen megoldható a nagyobb nyitásszög, maximum 105 fokig (WING 400E és 600E szett esetében akár 120 fok). Ehhez kérem nézze át lenti telepítési útmutatónkban a nyitási szög táblázatot.

pickupreturngarancia100100.jpg

A szettben lévő összes alkatrész működését teszteljük a csomagküldés előtt, így Ön biztos lehet abban, hogy tökéletesen működő szettet kap kézhez. Mi történik ha telepítéskor kiderül, hogy egy alkatrész esetleg hibás? Ilyen esetben kérem keressen fel minket telefonszámunkon, majd a szervizes kollégával történő egyeztetés után (amennyiben a probléma nem oldódik meg) PickUP&Return szolgáltatásunk keretén belül a hibás alkatrész helyett újat küldünk Önnek, a meghibásodott alkatrészt pedig elszállítjuk. A 3 év szavatosság alatt és után is rendelkezésére áll a PickUP&Return szolgáltatás! 

Az infrasorompó szerepe:

Kapcsolódó anyagok:

WING KIT 400E motor használati útmutató

WING KIT 400E elektromos bekötési útmutató