A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem
Termékek Menü

WING KIT 400 FULL kétszárnyú kapunyitó szett

Katt rá a felnagyításhoz
KIEMELT! EXTRA felszereltség! Komplett, beépítésre kész szett, kiemelten kedvező áron, 2 db távkapcsolóval! Max.: 2,75m széles és 300kg-os kapuszárnyakhoz.
Cikkszám: wingkits400ksz
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2024. május 22.
Felszereltség:
Ár:
138.990 Ft (109.441 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

WING KIT 400 FULL szett, komplett, beépítésre kész kétszárnyú kapunyitó automatika. ( 'FULL' szett, azaz már az ugrókódos, másolásvédett és fém házas távirányítókkal, megerősített motorokkal ) Kifelé és befelé nyíló kapukhoz egyaránt alkalmazató!

A WING 400 FULL szett tartalma:

 • 2 db távkapcsoló (4 gombos, ugrókódos, másolásvédett, 433MHz) 
 • 1 pár infrasorompó
 • vezérlés (+vevő rendszer)
 • 2 db WING 400 230V kapunyitó motor
 • Felszereléshez szükséges rögzítő egységgel
 • Egyszerű kulcsos kioldóval, amivel áramszünet esetén nyithatjuk és zárhatjuk a kaput kézzel.
 • Magyar nyelvű telepítési leírás és szervizes kollégáink saját telepítési kalauza (15 év rutinja és a gyári leírás kiegészítése)

Távirányítós kapu nyitás

A WING 400 FULL vezérlés tulajdonságai (fontosabbak):

 • Beépített rádióvevő
 • Beépített 433MHz antenna
 • 10-120mp között állítható automata zárás
 • Kiskapu funkció (személybejáró lehetőség)
 • Maximum 60 távkapcsolóhoz
 • Maximum 2 pár infrasorompót tud kezelni egyszerre
 • Lassítás nyitó és záróirányban egyaránt
 • Beállítható motor nyomóerő - motoronként szabályozható (fontos szerepe akadályba ütközésnél van)
Master Slip Proteco távkapcsoló

Ennek a kapunyitónak a felszereléséhez csak záróirányban (tehát amikor bezáródott a kapu) van szüksége ütközőre! (Lehetséges a záróirányú fizikai ütköző nélküli felszerelés is, láncos kiegészítő adapter használata szükséges, ehhez kérje segítségünket, valamint telepítéskor kapuszerelő szakemberre lehet szükség ebben az esetben. ) Egyedülállóan magas 3 év garancia idő.

WING kétszárnyú szett kapumélység

Olyan maximum 2,75m/szárny szélességű kapukhoz ajánljuk, amelyek maximum 300kg nehezek (a kapuk 99%-a ettől jóval kevesebb) és a forgáspont (fenti képen max. jelzéssel), azaz a kapu mélysege maximum 20 centiméter. A WING kapunyitó ideális választás a teli burkolatú kapukhoz is (amin a szél nem tud átfújni). 

Társasházi gyakori nyitáshoz és lakossági felhasználásra egyaránt ajánljuk nagy teherbírása és gondozásmentes karbantartása miatt. Ajánlott nyitásszám 5-15 nyitás/zárás óránként. A központi vezérlő egység (vezérles) és a motorok tápfeszültsége egyaránt 230V. (Egyszerű telepítés: A vezérlésbe szükséges a tápfeszültség bekötése, a motorok a vezérlésből kapnak feszültséget, ugyanúgy mint az egyes kiegészítők)

  WING kapunyitók előnyei

  Wing motor méretei

Gyakori kérdések és válaszok a szettel kapcsolatban:

A szetthez maximum 66 db távirányító illeszthető (azaz maximum 66 darab távirányítót tudnak használni. A szettben lévő távirányító mellé természetesen vásárolhat további távirányítót is, ez a típus van benne: Master Slip

Van már meglévő garázsnyitója vagy más kapumozgató rendszere? Nyissa mindet a biztonsági Master Slip távirányítóinkról. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a szetthez kapott távirányítóival is nyithatja meglévő rendszerét: SlaveBOX illesztő egység

A szett egy beépítésre kész, komplett szett, azaz működtetéséhez más kiegészítőre nincs szükség. A leggyakrabban ajánlott kiegészítő a villogó lámpa. Ez egyrészt egy biztonsági elem - a kapu működtetésekor figyelmeztető villogás-, másrészt Önnek is kényelmet jelent, mert sötétben láthatja, hogy a kapu működik-e. Az opcionális -azaz működtetéshez nem feltétlen szükséges- kényelmi kiegészítőket itt találja: Kiegészítők

90 foknál nagyobb szögben szeretném nyitni a kapuszárnyakat. Van erre lehetőség? Természetesen megoldható a nagyobb nyitásszög, maximum 110 fokig. Ehhez kérem nézze át lenti telepítési útmutatónkban a mechanikus felszerelési táblázatot.

Ha kiemelten fontos Önnek az extrém biztonság, érdemes megfontolni a BLOCK230 kiegészitő panel használatát. Ez a beállitható erőhatároláson (akadály) és a biztonsági infrasorompón túl egy nagyérzékenységű kiegészitő lehetőség, mely egyedülálló védelmet biztosít.

Eltérő szögbeállítás a kapuszárnyak között - Példa: az egyik szárnyat 100 fokban, a másikat 80 fokban szeretném nyittatni a kapunyitó segítségével. Erre is van lehetőség, ebben az esetben (csak ebben az esetben!) azonban szükség van nyitásirányú fizikai ütköző felszerelésére. A nyitási ciklus végén a szett ennek az ütközőnek tolja neki a kapuszárnyat majd.

pickupreturngarancia100100.jpg

A szettben lévő összes alkatrész működését tesztelik, így Ön biztos lehet abban, hogy tökéletesen működő szettet kap kézhez. Mi történik ha telepítéskor kiderül, hogy egy alkatrész esetleg hibás? Ilyen esetben kérem keressen fel minket telefonszámunkon, majd a szervizes kollégával történő egyeztetés után (amennyiben a probléma nem oldódik meg) PickUP&Return szolgáltatásunk keretén belül a hibás alkatrész helyett újat küldünk Önnek, a meghibásodott alkatrészt pedig elszállítjuk.   

   WING szerelési konzol

 

Az infrasorompó szerepe:

WING kapcsolódó leírások

WING KIT 400 elektromos bekötési útmutató

WING KIT 400 motor használati útmutató

PRO verzió

Ennek a terméknek van egy PRO verziója:

világítás kapcsolás, beépített akadályérzékelés, digitális kijelző és sok extra funkció!

Nézze meg a WING KIT 400 PRO szettet