A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz. | Adatvédelem
Termékek Menü

NOLD Open Bluetooth kapunyitó

Katt rá a felnagyításhoz
Kapunyitás okostelefonnal, bluetooth segítségével! Korlátlan számú felhasználóval, Ingyenes szállítással.
Cikkszám: noldopen
Elérhetőség: Raktáron
Ekkor szállíthatjuk Önnek: 2024. június 25.
Ár:
38.990 Ft (30.701 Ft + ÁFA)
Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

A rendszerhez használható okostelefonok, saját NOLD alkalmazással:

Okostelefon Bluetooth 4.0 támogatással és:
iOS (IPhone) 8.0 vagy újabb rendszer
Android OS 4.3 vagy újabb rendszer

A NOLD Open kompatibilis az összes általunk forgalmazott termékkel, melyekhez bekötési útmutatót is adunk, így még egyszerűbb a felszerelés és használat. Felszerelésével a meglévő távirányítók ugyanúgy tovább használhatóak. Egy telefonnal több NOLD Open is vezérelhető valamint az eszközökre az új Firmware (programfrissítések) korlátlanul elérhetőek.
Emelett kompatibilis a legtöbb garázs és kertkapunyitóval valamint minden olyan egyéb eszközzel, aminek van külső START, azaz nyomógomb bemenete. (Pl.: riasztó, mágneszár) Két kimenetének köszönhetően 2 db eszközt tud használni, vagy az arra alkalmas kapunyitóknál pl.: kiskapu funkció vagy teljes nyitás. A Bluetooth technológiának köszönhetően max. 50m hatótávolságból is működhet.


Nagyon egyszerűen beüzemelhető, gyakorlatilag pár perc alatt használható, kis mérete miatt pedig bárhol elfér.

  • A műanyag borítással és a csatlakozóval együtt 10cm x 5cm x 2cm.
  • A műanyag borítás nélkül 7,5cm x 4,5cm x 1,5cm.

 
Biztonságos Bluetooth kommunikáció: A Nold Open egység Bluetooth alapú, 128bites titkosítású, tökéletesen biztonságos. A legújabb Bluetooth szabványt használva kellően messziről nyithatja vele akár kertkapuját vagy garázskapuját.

 
Biztonságos kulcsmegosztás

Megadhat plusz virtuális kulcsokat (felhasználókat), melyeket egyszerűen kezelhet/törölhet. A Nold Open eszközzel könnyedén megoszthatja virtuális kulcsát vagy visszavonhatja a hozzáférést a kijelölt személy email címének használatával. Korlátlan számú okostelefon csatlakoztatható egy Nold Open készülékhez, amely korlátlan számú kulcsmegosztást tesz lehetővé. (10 felhasználóig ingyenes az alkalmazás, 10 felhasználó felett havidíjat számláz a gyártó.)

 
Az eszközök online kezelésére felhőalapú szolgáltatással

A felhasználóbarát weboldalon nagyszámú felhasználót kezelhet könnyedén, így a hozzáférés biztosítása vagy letiltása akár távolról is elérhető.

 
Komplex megoldás

Használja a Nold applikációját kapunyitó készüléke egyszerű beállítására és vezérlésére. Integrálja meglévő távirányítóit egyetlen applikációba. Riasztórendszerek ki/be kapcsolása, mágneszárak működtetése, kapunyitók indítása/zárása és számtalan felhasználhatóság.

Kapunyitó szetteinkkel együtt rendelve további árelőny, a termékkel együtt rendelve a szettek szállítása is ingyenes!

 

Leírások:

NOLD Open bekötése (általános)

NOLD Open használati útmutató