Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatók adatai

Vállalkozásunk számára fontosa kapuaruhaz.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük. Regisztrációját, minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a kapuaruhaz.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. (Jelenleg nem küldünk hírlevelet, a feliratkozások inaktívak)

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat harmadik félrészére nem adjuk ki.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Vonatkozó jogszabályok


    A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
    Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
    Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
    226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési  szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
    Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a kapuaruhaz.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. Tilos a kapuaruhaz.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Cégadatok

A szolgáltató neve:  Holhós és Társa Kaputechnika Kft.
A szolgáltató székhelye: 2651,Rétság, Szőlő u. 16.
A szolgáltató elérhetősége, elektronikus levelezési címe:  info [(kukac)] kapuaruhaz.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 12-09-003852
A szolgáltató adószáma:12801578-2-12
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve:Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: 06305980635
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban/ NAIH-65788/2013.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Webshopexperts Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai t 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info [(kukac)] shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www. shoprenter .hu

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja!

06-1/6-999-222 06-30/598-0635 info@kapuaruhaz.hu